Hvad er så lækkert ved disse snickers kager?

Hjemmelavede Paleo Vegan Snickers Cups uden sukker eller mejeri. Hjemmelavet karamel, chokolade og nødder bruges til at gøre disse slik barer, som smager bedre end dem som er købt i butikken! Keto, Sukkerfri, Lav Carb.

Hvis jeg skulle vælge en candy bar for at nyde hver eneste dag, vil Snickers vinde, hænder ned. Der er en grund til, at deres tagline er ‘Snickers Really Satisfies’ og det stikker rigtigt til sit ord.

At være en ivrig fan af den populære candy bar, spurgte jeg mig selv hvordan laver du en Snickers Bar?

Efter nogle forsøg og fejl kom jeg op med en hjemmelavet opskrift fra bunden. Jeg delte en opskrift på hjemmelavede snickers barer med tilsat protein. Du har elsket opskriften, og har delt dine rekreationer på sociale medier som skøre!

Siden da har der været tre hovedspørgsmål / anmodninger kastet min vej-

Er der en måde at lave Snickers barerne på uden proteinpulver?

Er der en måde at gøre Snickers keto diætvenlige?

Kan jeg gøre disse endnu lettere end før?

Svaret er et stort fedt JA-I form af SNICKERS CUPS!

Har du brug for lidt mere overbevisende? Disse sunde hjemmelavede Snickers Cups er-

hjemmelavet

Mælkfri og sukkerfri

Få kulhydrater

Hurtig og nem

Ingen bage

Chokolade, kogt karamel og knappede nødder

Snickers er et lækkert produkt

KAN EN VEGAN, PALEO OG KETOGENISK DIET FØLGE SPISE SNICKERS BARS?

Den traditionelle Snickers Bar dækker bestemt ikke nogen af ​​disse livsstile. Derfor sørgede jeg for, at min version dækkede alle baserne. Ikke alene er de veganer, paleo og keto-venlige, de er også helt sukkerfrie, mejeriprodukter og lavt carb.

ER SNICKERS BARS SUNDHED OG GOD FOR DIG?

Mine hjemmelavede Snickers barer og disse hjemmelavede Snickers kopper er absolut bedre for dig end købes, både med hensyn til smag og ernæringsprofil.

Min version bruger sunde raffinerede sukkerfrie ingredienser, lavcarbid melblandinger og hjemmelavet chokolade, hvilket gør dem til den ultimative skyldfri snack eller dessert.

Karamelsaus uden malkekød eller kondenseret mælk kan være svært, men der er en vej rundt om det, og det behøver kun 3 Ingredienser – Valgfri nød- eller frøsmør, valgfrit klæbrigt sødemiddel og kokosolie!

Nut / Seed Butter favoritter-

Snickers er en perfekt blanding af forskellige ting

Almond Butter-Jeg elsker at bruge mandelsmør som et mildt nøddesmør, der fungerer godt i denne opskrift. Det er ikke overvældende og tilføjer en cremet lys smag.

Cashew Butter – Ligesom mandelsmør er cashewnødder glat og mild og har en rigere smag til det.

Jordnøddesmør – Selvom ikke-paleo-kompatibel, fungerer jordnøddesmør godt og er betydeligt billigere end alle andre nødder eller frøsmør. Smagen er dog meget overvældende for at sikre, at du er en stor fan af det!

Sunflower Seed Butter eller Soy nut butter – Din bedste nødfri-alternativer, som begge smager lækker og har en lignende konsistens med jordnøddesmør.

Snickers er lækkert at spise

Sticky Sweetener valgfri favoritter- Medmindre du vælger den lave carb / keto mulighed, kan du bruge-

Pure Maple Syrup

Brun risssirup

Agave Nectar

Honning (ikke egnet til strenge veganer)

Hvis du har brug for karamel til at være lav carb / sukker fri, brug en munkfrugt sødet ahornsirup-Lavt GI også!

HOMEMADE KETO OG LAV CARB CARAMEL SAUCE

Efter at have aldrig lavet en keto-venlig og lavcarb karamels AUS før, skyllede jeg nettet og fandt denne opskrift, der kun bruger tre ingredienser – usaltet smør, tung fløde og erythritol.

Hvad skal du gøre for at få

Bemærk venligst – Denne særlige karamel er ikke veganvenlig. Du skal også flytte hurtigt, når du fylder dine snickers-kopper med det, da det kan være ret tykt.

HOMEMADE ELLER BUTIKKET BAGSCHOKOLADE

For at holde disse Snickers-kopper 100% keto-venlige og sukkerfrie, lav din egen chokoladeskal ved at bruge kakaopulver, kokosolie og flydende sødemiddel efter eget valg.

Her er nogle købte muligheder –

Nyd Life Baking Chips-Min favorit chokolade chips til bagning (og snacking), disse chokoladechips er også paleo, veganer og mejeriprodukter gratis!

Lily’s Baking Chips-Disse chokoladechips smelter smukt og er stevia sødet. De er også keto-venlige og lave carb.

Flere lækre sunde Snickers inspirerede opskrifter? Gotcha dækket!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.