Hvad skal du vælge af bedemand? Vi foreslår os i kolding

Før jeg var 12 år, havde jeg set omkring et dusin dødlegemer. Det var faktisk en temmelig typisk barndom – eller i det mindste var det for mig, fordi min far var en bedemand i kolding.

 

en bedemand i kolding

Jeg troede altid, at det var sjovt, at”Tag dit barn til arbejdsdag”, ville mine venner gå til en læge eller en politistation, og jeg ville gå til et begravelsessted for at se min far arbejde på døde mennesker. Jeg lærte tidligt i mit liv præcis, hvor vejen slutter for os alle.

Min far, James Moon, pensioneret for nylig, og det skete for mig, at jeg aldrig havde spurgt ham, hvorfor han besluttede at gå ind i begravelsesbranchen. Jeg kender ingen andre, der har ønsket at arbejde på dette område, så da jeg rejste hjem til Colorado til ferien, besluttede jeg at finde ud af.

“For toogtredive år siden besluttede jeg, at jeg ville omlægge min karriere,” sagde min far. “Jeg var en ejendomsmægler på det tidspunkt og fandt bare ikke, at salg af fast ejendom og familieliv fungerede rigtig godt.”

Han faldt i begravelsesbranchen ved et uheld, da han reagerede på en avisannonce, der søgte ejendomsmæglere, skolelærere og forsikringssaldere, der var interesserede i en anden karrierevej. Jobbet angav ikke arten af ​​den sti, og han blev ikke afskrækket, da han fandt ud af, hvad det var. Han var i hans tidlige 40’erne og følte allerede over bakken i virksomhedernes verden. I begravelsesbranchen indså han, at hans alder ville være en fordel.

Det her er hvad en bedemand laver i Kolding

Han tog job som forskuds på et begravelsessted i Orlando, Fla., Der hjalp kunder med at træffe beslutninger om begravelser for dem, der ikke var døde endnu. “Da jeg arbejdede på forhåndsplanlægning, så jeg, hvad bedemand gjorde, og det begyndte at interessere mig meget,” sagde han. Han trådte af og indskrev sig i mortuary science programmet på St. Petersburg College.

Jeg har en levende hukommelse fra den tid, hvor min far arbejdede på vores køkkenbord med en plade af ler og keramikværktøjer. Han havde fået tildelt et livligt menneskeligt øre.

Til tider kan bedemand pålægges at erstatte en manglende kropsdel ​​på den afdøde, kaldet restauratør kunst. At se ham arbejde på det øre, indtil han fik det helt rigtigt, fik mig til at indse, at bedemand ikke kun var direktører for en begravelse, de var også kunstnere.

Redaktørernes valg

Du kender Lorena Bobbitt Story. Men ikke alt det.

Ryan Adams Dangled Succes. Kvinder siger, at de betaler en pris.

De 20 bedste tv-dramaer siden ‘sopranerne’

Efter min uddannelse arbejdede min far som en embalmer i fire år, før han blev ansat som en heltidsbedemand i Orlando. Det var på dette tidspunkt, at jeg blev meget godt bekendt med døden. Begravelseshuse har flere besøgsrum for familier at samle og se den afdøde. Jeg ville ofte komme over et lig, der venter på at blive set.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.