Laminat bordplade

Laminat bordplade er en af ​​de mest populære bordplader, der anvendes i dagligdagen, fordi de er de mest overkommelige priser med priser fra kun 70,00 DKK afhængigt af den stil eller det design, du ønsker.

Laminat bordplade er meget slidte og nemme at vedligeholde, ikke glemme at de også kommer i et bredt udvalg af farver og teksturer. Du kan endda få laminerede bordplader til udseende eller træ effekter som eg eller bøg og endda granit. Så uanset hvilken stil køkkendesign du har valgt, vil du helt sikkert kunne finde en laminat bordplade, der komplimenterer dit køkkenperspektiv.

Axiom, Prima, Omega og Duropal Laminat bordplade er de mest populære bordplader i Storbritannien og er alle tilgængelige på vores hjemmeside.

Standard tekstur og Matt Laminat bordplade

Standard teksturerede bordplader er de billigste og mest anvendte overflader i køkkener. Dette er den nederste ende af skalaen for prisen på laminat bordplade og meget mere at vælge imellem end nogen anden struktureret arbejdsflade, da de kommer i et bredt udvalg af farver og mønstre fra marmor til granit. De er nemme at vedligeholde og rengøre, og de viser ikke ridser lige så let som den gloss laminatbænk, og de vil skjule mærker og scuffs mere effektivt. Endvidere er det bedste ved at vælge en standard matt tekstur, at de generelt har en længere garanti.

Laminat bordplade er langtidsholdbare

Glans Laminatbænk

Gloss laminat bordplade kommer i et stort udvalg af farver og mønstre og nogle flotte, de vil se fantastiske ud i enhver køkkenstil, fra moderne til klassisk. De vil have brug for mere omhu og opmærksomhed og bliver nødt til at passe godt på dem, men den fantastiske skinne kan være den ekstra indsats værd.

Træffektiv laminat bordpalde

Bordplader af træværktøj er mere end massive træbænk og giver dig det samme udseende som træ, men med prislappen, hvis du er på et budget. Du kan stadig opnå det rustikke, jordiske look med et laminat. Træffekter er også lettere at vedligeholde og rengøre end massiv træplade, da du skal sand og reolere dem. De kommer også i nogle store effekter og teksturer, som eg, bøg, aske og endda en valnødfinish. De vil se fantastiske ud i ethvert køkken design og kan virkelig tilføje det autentiske tryk, du ønsker med ægte træ.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.