Nordkap rejser er uforglemmelige

Besøg Nordkappen og de store seværdigheder i arktisk. Oplev rensdyr, fiskebyer og Europas nordligste. Kom med på en rejse gennem fantastisk natur med udsigt stopper undervejs. Alle entré billetter inkluderet. Denne tur svarer til alle krydstogtskibe og Hurtigruten – og du er garanteret at være tilbage i tiden.

Deltag i North Cape Tour til Europas nordligste del. Rejsen går gennem fantastisk natur med fjorde, endeløs hav og klippekyst. Vi laver visninger stopper undervejs med flotte foto muligheder. Du kommer til at besøge en fiskerby, en samisk familie og at se rensdyr tæt på. Der vil også være sightseeing gennem den arktiske by Honningsvåg med valgfrie stop til kirken og gallerierne. Ved afslutningen af ​​rejsen tager vi dig tilbage til dit skib i god tid før afrejse.

Inkluderet:

– Udflugt fra Honningsvåg til Nordkappen med returoverførsel

– Indgangskort til Nordkappen og Nordkappen Hall (herunder biograf, historiske udstillinger, Cave of Lights og alle faciliteter)

– En lang opholdstid på North Cape Hall giver et stressbesøg (minimum 1 time og 20 minutter)

– Et besøg hos en samisk familie med traditionelle samiske tøj og rensdyr

– Sightseeing gennem den arktiske by Honningsvåg med sine seværdigheder og attraktioner

– Besøg i en malerisk fiskerby med havn og fiskerbåde

– Store fotomuligheder med udsigt stopper med udsigt over fjordene, havet og den monumentale North Cape kliff

Nordkap er en god rejse for alle

– I slutningen af ​​turen kan du besøge gallerier, gavebutikker og den lokale kirke (valgfrit)

For din sikkerhed og komfort er alle vores chauffører meget erfarne.

Bemærk: Denne udflugt tilpasser ankomst- og afgangstidspunktet for alle krydstogtskibe. Du vil altid være tilbage i tiden før din skibsafgang.

Varighed: 3,5 timer

Mødetid: 15 minutter før afrejse. Din valgte afgangstid er trykt på din rejsendes dokument.

Mødested: Turistinformation i Honningsvåg, ved siden af ​​krydstogtbrygga. Din bus er mærket “The North Cape Tour”

Vigtigt: Vi er placeret ved siden af ​​krydstogtgaden, inden for 2 minutters gåafstand. Vi justerer vores afganger til din skibsankomsttid. I tilfælde af at dit skib ikke laver en havn, tilbyder vi en 100% tilbagebetalingspolitik.

Turen kl. 11:45 svarer til Hurtigruten. På grund af den kortere varighed kan turen variere fra turbeskrivelsen ovenfor. Bemærk: Der er mindst 4 deltagere ved kl. 11:45.

Denne tur drives af North Cape Tours. Fandt du ikke en passende afgang eller ledig plads? Besøg os online på www.northcapetours.com for mere information. Se mere med nordkap rejser her

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.