Oplev Escape Room I Horsens

Escape rooms har haft stor succes i mange byer og lande verden over, og de har efterhånden også fundet vej til Danmark. Har man selv lyst til at se, hvad det hele handler om, kan man for eksempel tage på opdagelse til escape room Horsens.

Escape rooms stammer

Escape rooms stammer fra computerspilsverdenen, hvor man i et computerspil bliver låst inde i et rum, som man skal udforske og prøve at finde vej ud af, mens en timer tæller ned. Det første virkelige escape room åbnede i Japan i 2007, og derfra er konceptet blevet spredt til byer hele verden over. Ud over at man selvfølgelig kan vælge at besøge escape room Horsens, findes der mange escape rooms i blandt andet Budapest, London og Berlin, for blot at nævne nogle af de byer man kan finde dem i indenfor Europa.

Hvad er Escape Rooms

Har man ikke selv prøvet det før, kan det være svært at forestille sig, hvad der foregår i de forskellige escape rooms. Escape room er et spil, hvor man i grupper på mellem tre og ti mennesker bliver låst inde i et rum fyldt med forskellige gåder. Man har derefter en time til at løse alle gåderne for at finde vej ud af rummet. Escape rooms har forskellige temaer, som ofte er rigtig interessante og en smule uhyggelige som for eksempel krig eller en gal kemikers laboratorium. Inden man bliver lukket ind i rummet, får man fortalt historien bag det specifikke rum, så man rigtigt kan leve sig ind i situationen.

Der findes også oftest rum med flere forskellige sværhedsgrader, så man kan vælge, hvor svær udfordringen skal være, alt efter hvem der skal derind. Mens man er inde i rummet, bliver man overvåget af en game master, som også er klar til at hjælpe med ledetråde over walkie-talkie, hvis der bliver behov for det. Det er yderst vigtigt, at man arbejder sammen med sine medspillere for at løse alle gåderne i tide. For at løse gåderne skal man i høj grad bruge logik samt sin sunde fornuft.

Hvem kan opleve escape rooms

Man kan med stor fordel vælge at besøge escape room Horsens som en del af en firmaudflugt, for eksempel som et team building arrangement. Her vil man nemlig komme til at skulle samarbejde med sine kollegaer for at løse gåderne og slippe ud af rummet. Er man mange kollegaer af sted sammen, kan man blive nødt til at dele sig op og derved skulle ind i forskellige rum. Så man kan også konkurrere med de andre grupper om, hvem der først løser alle gåderne og finder vej ud af rummet.

Man kan også besøge escape room Horsens med familien, for eksempel til en familiefødselsdag. Dog er konceptet ikke specielt børnevenligt, så man kan blive nødt til at lade de allermindste blive derhjemme. Man kan også vælge at tage af sted som en del af et polterabend. Desuden kan man selvfølgelig altid tage af sted sammen med en gruppe venner eller studiekammerater.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.