Postkasser er dit hjems ansigt

Vægmonterede postkasser

 

Postkasser tager både en dekorativ og målrettet funktion på ydersiden af ​​dit hjem. Postkassen sidder enten nederst på din indkørsel eller op ved din hoveddør. Din postkasse er meget synlig for gæster, der kommer over og indtaster din forside græsplæne og til regelmæssige mennesker, der passerer forbi. Du skal finde en postkasse, der passer til dit hjem stil. Wayfair har masser af muligheder fra standard boligkasser, der er designet til nem maillevering til postkasser, der også tjener en dekorativ funktion. Fortsæt med at læse for en bedre forståelse af de populære postkasseindstillinger, du skal vælge imellem.

 

postkasse

Postkasser med post inkluderet: Hvis du har en lang indkørsel og en stor front græsplæne, er boligkassen med et indlæg bedst. Postkassen post er typisk installeret i jorden, så den faktiske postkasse er installeret øverst. På Wayfair finder du indlæg og bokser bygget af aluminium, stål og plast. Aluminium og stål er tunge muligheder, der kan holde op under alle vejrforhold, mens plastik er mere letvægt.

Postkasser er gode og funktionelle

Bokser

Post-monterede bokser: På Wayfair kan du også købe bare boksen uden posten. Post-monterede postkasser er nyttige, hvis du allerede har et arbejdspost og ikke behøver at udskifte det. Post-monterede bokser fungerer også, hvis der er et andet sted, du kan hvile boksen på f.eks. Et dæk, rækværk eller træ. Uanset om der kommer post-monterede bokser i aluminium, stål, støbejern og plastik. Du kan også finde post-monterede postkasser med ekstra funktioner som lås, bogstaver og nummerering og ekstra dyb dimensionering.

bokse

Vægmonterede bokser: Vægmonterede postkasser adskiller sig lidt fra post-monterede bokser. Vægmonterede bokser er ofte installeret mod siden af ​​et hjem ved siden af ​​hoveddøren. Vægmonterede postkasser er normalt konstrueret i en rektangulær eller firkantet form. Din postbærer kan let åbne toppen for at hente og slippe mailen efter behov. Du finder lignende funktioner på vægmonterede bokser, herunder bogstaver og nummerering og lås inkluderet. Da boksen skal vedhæfte til dit hjem, skal du sørge for, at dens stil matcher i overensstemmelse hermed.

Se hvad du skal vælge af postkasser

postkasse

Postkasseindlæg: Wayfair har også selvstændige stillinger, hvis du har en postkasse, men ikke et indlæg til hvile på. Stillinger spænder over en række forskellige farver, så du kan finde en, der passer til dit hjem. Med hensyn til dimensionering kan du nemt se dimensioner for at sikre, at du vælger den korrekte størrelse. Generelt er postboksindlæg normalt mellem 4,5 og 7 fod lange.

Dækning uden for dit hjem er et sjovt projekt, og vi vil gerne hjælpe. En boligpostkasse er et tidløst stykke, der har funktion og dekorativ værdi. Bestil en fra Wayfair, og vi leverer den direkte til din dør, så du kan installere og bruge den med det samme.

På Wayfair har vi et bredt udvalg af postkasser, så du kan vælge mellem mange forskellige muligheder for dit hjem. Vi har de bedste postkasser produkter, så du kan finde en, der passer til dig. Med vores store udvalg af boligvarer vil du sandsynligvis finde noget, du vil elske. Hvis du leder efter, hvor du kan købe postkasser online, så har du ingen problemer med at finde en god mulighed på Wayfair!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.