Se hvordan du bygger et drivhus

Se hvordan du bygger et drivhus

Der er mange ting at tænke på, når man styrer et drivhusbyggeri. Din virksomhed er afhængig af faktorer som afgrødefrister og finansiering – sørg for, at dit projekt forbliver på kurset, og du tager de rette overvejelser. Du kan altid ansætte ekspert projektledere som GGS, hvis du ikke ønsker at være involveret i alle detaljer, men hvis du beslutter dig for at være din egen General Contractor her er nogle tips til at hjælpe dig gennem processen.

1. En drivhusstruktur er et kapitalkøb – behandle det som sådan

Ved at bruge din kreditlinje til at udvide dit drivhus er et klassisk fejlstop, der har fået mere end et par drivhusproducenter i varmt vand med deres banker, leverandører og nogle gange deres medarbejdere. Operationslinjerne er til driftsomkostninger, hvilket du sandsynligvis også vil øge, hvis du tilføjer væsentligt til din drivhusvirksomhed. Tilføjelse af et nyt drivhus er et kapitalkøb, og bør nærmer sig som en, hvis du har til hensigt at få pengene til at betale for dit nye drivhusvandingssystem, kedel og miljøkontrol.

Drivhuse er om sommeren

2. Spørg din bankmand for mere penge end hvad du er blevet citeret for dit drivhusudstyr

Det er ligegyldigt, hvor detaljeret du er i din planlægning; store byggeprojekter har næsten altid overgange. På GGS anbefaler vi vores kunder at henvende sig til deres udlånsinstitutter og anmode om 10% mere end hvad de budgetterer. Dette viser folk, der finansierer dit drivhus, som du bygger i uforudsete forhold, hvilket faktisk gør dig til at se mindre risikabelt ud end hvis du havde bedt om mindre. 10% kan gå langt til at dække uventede omkostninger, som nye bygningsgodtgørelsesgebyrer implementeret af byen eller indse, at du har glemt at få et citat for dit drivhus poly eller skifte mening og ønsker at tilføje en ekstra lastehavn senest minut.

At få alle på samme side før et projekt begynder er afgørende. Uden at etablere, hvordan alle vil arbejde sammen, er der stor risiko for omkostningsoverskridelser under opførelsen, fordi en anden har muligvis lagt deres systemer, hvor den næste person forventes at kunne begynde at arbejde. Som projektleder skal du vide, hvad alle gør, og når de gør det. Få holdet tidligt sammen med et kickoff-møde. Dette første møde kan endda ske via telefon eller en webkonference, hvis du ikke kan få alle i samme rum. Det er vigtigt at etablere mål og milepæle med dine leverandører og entreprenører, så du kan optage dem i din kalender for senere reference.

Se de forskellige ting vi har at tilbyde indenfor drivhuse

4. Koordinere strømmen af ​​midler for at matche bankoptegnelser med leverandør betalingsbetingelser

De fleste leverandører vil have en form for indbetaling, og derefter fremskridt betalinger tegner er standard i enhver byggeri relateret område. Din bank kan kræve, at du angiver leveringsbevis eller procentdel af fakturaer for at retfærdiggøre at trække på belastningen. For at sikre, at din drivhusbygning går glat, skal banken og dine leverandører være på samme side, du er på. Det er meget mindre stressende at sørge for at alle betalingsbetingelser er aftalt før konstruktionen påbegyndes.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.