SEO – søgemaskineoptimering

SEO er en forkortelse af søgemaskineoptimering, som er et redskab til at gøre din virksomheds webshop, forskellige guides eller andre hjemmesider mere synlig på søgedatabaserne, uden at betale for søgeresultaterne. Hvis du ønsker at lave søgemaskine, er det vigtigt at undersøge, hvordan du laver søgemaskineoptimering. Der er nemlig nogle helt essentielle guidelines, som man skal gå efter for at få det optimale resultat af den søgemaskineoptimering, som du laver eller får lavet til hjemmesiden. Seo består nemlig af en masse udfordringer i form af teknisk, redaktionel og kommunikation – desto bedre du forstår at overkomme disse udfordringer, desto bedre bliver din seo og jo mere synlig, bliver du på søgemaskinerne. Hvis du ønsker, at vide hvordan du overkommer disse udfordringer, og skaber et fornuftigt seo-arbejde, så kan du med fordel vælge at læse med her og blive klogere på, hvorledes du skaber god søgemaskineoptimering.

SEO - søgemaskineoptimering

Google anvender nemlig i dag en massevis af faktorer, når seo-arbejde vurderes og altså hvilke websites, der bliver mest relevante for søgemaskinerne. Derudover tæller nogle faktorer mere end andre, og det er netop derfor, at det er svært at finde ud af seo og hvilken vægt, du skal lægge på hvilke faktorer, så du kan lave den optimale sum af alle disse faktorer. Nogle af faktorerne vil vi her forklare lidt om, således at i kan komme i gang med at optimere jeres placering på søgemaskinerne.

Keywords

Hovedfaktoren i seo er keywords på dansk bedste søgeord. Keywords er de enkelte ord eller korte sætninger, som du ønsker at folk skal finde dit website ved at indskrive på søgemaskinen. Når du skal finde ud af hvilke keywords, som du ønsker at blive fundet på og er mest optimale for dig og din seo, skal du lave en keywordanalyse. Fordi desto bedre du forstår detaljerne af brugen af de keywords, som du skal benytte jo bedre kan du lave din søgemaskineoptimering. Du skal undersøge hvilke ord, som målgruppen benytter på de produkter eller beskrivelser, som du ønsker at benytte på din website og inkludere dem i din tekst. Hvis du benytter keywordanalysen, og forstår at bruge søgeordene på den rigtige måde, opnår du en bedre placering på søgemaskinerne.

Linkbuilding

 Linkbuilding og links kan godt være lidt kringlede, at forstå men links fungerer faktisk som en slags stemme i søgemaskinerne. Hvis et website 1 linker til website 2, så stemmer website 1 på 2 og desto flere stemmer et website får, desto bedre placering får websitet på søgemaskinen. Men linkbuilding er som nævnt lidt mere kringlet, og en stemme er ikke bare en stemme ligesom i den virkelige verden. Hvis et stort website, som er placeret højt på søgemaskinerne linker til et website tæller det nemlig for en større stemme end hvis et småt website gør det. Der findes 2 typer for linkbulding: Earned links som er links du gør dig fortjent til, hvis du laver et godt website med relevant indhold vil folk naturligt linke til det. Den anden type er acquired link, som er links du erhverver dig ved eks at tilmelde dig web-kataloger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *