Sovegardiner er til at finde hos gardinbus

hos gardinbus her

Jeg nærmer mig 30 og til nogle, unge til nogle, og jeg tror den perfekte alder i mine øjne. Jeg elsker mine tyverne og jeg vil ikke lyve kun med 6 flere måneder, før jeg er i min trediverne, er skræmmende, fordi jeg bare ikke føler mig forberedt. Men jeg tror, ​​at tredive er den tid, hvor du stadig regner med ting, men du er lidt klogere fra alt, hvad du har gennemgået i tyverne. Der er store lektioner vi har lært og der er små lektioner som en god hudpleje rutine og udvælger de rigtige sengelinned og soveværelsesgardiner til dit hjem.

Vi har boet uden jeg for nylig fundet dette firma kaldet Martha & Ash. Jeg fandt dem igennem Instagram [Jeg glemmer, hvem fotografiet det var så ked af, men det var så smukt, at jeg gjorde nogle undersøgelser. Tak for at dele!] & Mit sind blev åbnet til et nyt sted at få gardiner fra & siden vi arbejdede på vores soveværelse remodel jeg troede det var et godt sted at prøve dem ud og åh min godhed du fyre …

Hvordan vælger du de rigtige gardiner til soveværelset

Vi fik de faste paneler fra Martha & Ash med disse detaljer [Længde – 96 “, Bredde – Single (22”)

Farve – BONE, Header – Euro Pleat, Foring – Blackout]. Vi har fire vinduer i vores soveværelse og indtil nu, siden vi har flyttet ind, har vi været gardiner-mindre og ærligt, fyre tror jeg, at det har rodet med mine søvnmønstre. Jeg er så taknemmelig for, at vi har blackoutforingen, fordi de siden har hængt dem i vores værelse, jeg føler mig som jeg har sovet dybere og mere efter planen. Disse gardiner er så heavy duty & sådan stor kvalitet .. måde bedre end jeg nogensinde har ejet før.

Feeling Old

Ærligt hængende soveværelset gardiner fik mig til at føle mig så gammel og klog som “Se på dette, jeg er så voksen, fordi jeg har kvalitet soveværelsesgardiner.” Hvis det giver mening. Jeg elsker benfarven og at de ikke er stærke hvide, heller ikke fordi jeg gik frem og tilbage, men disse er varmere og jeg kan godt lide det. Den ene con jeg ville have at sige, og det er løst nu, var at når vi først åbnede boksen med gardinerne var der en meget tung blegemiddellugt [i det mindste lugtede det som blegemiddel til mig], men efter en lille stund at have dem ud af æsken duften duftede og de lugter ikke længere i det mindste, at jeg kan fortælle.

Vi hjælper dig med at finde de rigtige gardiner hos gardinbus

Bemærk også, at det ikke var en frygtelig lugt, men uventet. Ok, for profferne: Jeg elsker hvordan de rammer vores seng i perfekt, jeg elsker hvordan de er formelle endnu afslappet, og igen elsker jeg farven & black out-funktionen. Jeg har faktisk ikke noget imod poolingen, men jeg tilfældigt bestilte 96 “i stedet for 84. Jeg synes det føjer til den hyggelige sommerhusvibe i vores rum. Også snart vil dette tæppe i vores værelse være væk [og muligvis lofterne] så længere gardiner bliver nødvendige da alligevel. Alt i alt er jeg besat med gardinerne og hver gang jeg går i vores soveværelse, bliver jeg mere forelsket i dem. Jeg er taknemmelig, jeg snubler over disse på Instagram en dag. Se mere hos gardinbus her

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.