Tæpper er gode at have til når det er koldt

dit lysere tæppeJeg hader vinteren. Hvis jeg kunne gøre som bjørne og bare spise et par laks i et par uger og derefter sove til forår, ville jeg gøre det med det samme.

Desværre er da dvaletilfredshed ikke rigtig en mulighed, må jeg stole på et tæppe og dundyner for at gøre det gennem de frysende vinteraftener. Alligevel efterlader kulden mig ofte rystende (plus grumbling, forbandelse og generelt klagende).

Som det viser sig er jeg i stedet for at bebrejde Old Man Winter for al mit ubehag, jeg er faktisk en del af problemet, ifølge japanske eksperter, der siger, at jeg har brugt min talsmanden og tæppe den forkerte måde.

Som de fleste mennesker har jeg en tendens til at lægge mit lysere tæppe direkte på toppen af ​​mig selv og min tynger talsmanden oven på det, måske fordi jeg begynder at bruge tæppet et par uger tidligere. Jeg tager ikke talsmanden ud af skabet, før vi virkelig kommer ind i den koldeste del af året, og så bliver det stablet på toppen, sådan som jeg vil lægge en jakke over skjorten, jeg bærer allerede for ekstra varme.

Hvad er det der gør det så hyggeligt med tæpper

Eller måske sætter jeg talsmanden på det allerbedste lag, fordi det på en eller anden måde ser pænere ud. Det er jo sådan, hvordan hoteller gør det, og hvem kan ikke lide lidt gæstfrihed i hjemmet?

Æstetiske fordele og stiltiende klasse til side, men at oprette din seng som denne, giver faktisk en masse varme. Stop og tænk for et sekund om, hvordan det virker i sin oprindelige form, når det stadig er på ænder eller gæs, som fjerene er hentet fra. Da fuglene er ude i det naturlige miljø, er deres eneste kilder til varme deres egen kropsvarme, som deres fjer hjælper med at bevare for at holde dem varme.

På grund af dette siger søvneksperterne på Nemuri Lab en bedre måde at holde dig hyggeligt og toasty er at sætte talsmanden direkte oven på dig selv og derefter dit lysere tæppe ud over det.

Hvis beklædningen til din talsmand ikke er særlig tyk, kan dette introducere nedadrettelsen af ​​en vis ruhed på din hud på grund af fjerene indeni. Men hvis den ekstra varme betyder, at du ikke er ope hele natten, kastes og vender fra kulden, virker afgangen som det ville helt sikkert være det værd.

Tæpper af høj kvalitet fås hos os

Nu hvor vi er i færd med at indpakke dig selv i din egen kropsvarme, har Nemuri Lab bedre brug for det tæppe end at smide det oven på din talsmand. I stedet skal du sprede tæppet ud, før du kommer i seng og ligge på toppen af ​​det for bedre at beholde den varme, der vil forsvinde ud af din ryg.

Dæk dig selv med talsmanden, og dette skal give dig mulighed for at maksimere mængden af ​​varme, du kan generere med dine to stykker sengetøj. Bare skyll ikke os, hvis du har svært ved at kravle ud af din varme lille kokon om morgenen eller før foråret.

Kilder: Nemuri Lab, Byokan Søndag

Læs mere historier fra RocketNews24. – Slidstærk “kotatsu parka” er her for at holde hele din krop varm i vinter – Søde drømme, MasterCard: Mennesker i Japan sætter deres pung i seng i små futons – Nagano lovgivere foreslår forbud mod morgenpraksis for gymnasieelever

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.