Transportfirma er gode at have aftaler med

47% af alle onlineordrer inkluderer gratis transportfirma – det er næsten halvdelen! Og hvis du beregner oddsene, er der en god chance for, at dine konkurrenter også tilbyder gratis transportfirma.

tilbyde gratis transportfirma

Så hvordan påvirker dette dig? Ved at tilbyde gratis transportfirma sikrer du, at din online forretning forbliver konkurrencedygtig på et af de mest hensynsløse, promoveringsmættede markeder. Derudover er 61% af forbrugerne i det mindste lidt tilbøjelige til at annullere deres ordre, hvis gratis transportfirma ikke er inkluderet, mens 52% af alle forladte indkøbsvogne er et resultat af transportfirmas- og håndteringsomkostninger. Har du virkelig råd til at miste dette potentielle salg?

Gratis transportfirma øger salget

Undersøgelser viser, at ved at tilbyde gratis transportfirma, kan dit salg vokse enormt. Wharton-rapporten angiver, at kunder i gennemsnit bruger 30% mere, når gratis transportfirma er inkluderet: AOV for betalte transportfirmasordrer er $ 86.58, mens AOV for gratis transportfirmasordrer er.

Hvad er det bedste du kan vælge af køreskole

Så hvad forklarer bumpen i AOV? Nå, mere end tre fjerdedele af shoppere vil tilføje varer til deres indkøbsvogn for at kvalificere sig til gratis transportfirma. For mange kunder er det nok at finde sig selv et par dollars, der er genstand for den frie transportfirmasgrænse til at sende dem tilbage til dit katalog, hvilket øger deres AOV.

Selvom det kan virke mere tiltalende at tilbyde en rabat eller en procentvis rabat i stedet for gratis transportfirma, indikerer forskning, at dette ikke er, hvad forbrugerne ønsker. Wharton-rapporten viser, at “et gratis leveringstilbud, der sparer en kunde $ 6,99, er mere tiltalende for mange end en rabat, der reducerer købsprisen med $ 10.”

I en undersøgelse af mere end 100 millioner transaktioner var gratis transportfirma endvidere to gange mere effektiv end en procentvis rabat, der blev tilbudt i en e-mail.

Og hvad siger kunderne om alt dette? I en undersøgelse foretaget af compet.com blev shoppere spurgt, hvilken faktor der ville tilskynde dem til at købe flere produkter fra en online detailhandler. Resultaterne viste, at 93% anmodede om gratis transportfirma og 67% angav gratis afkast. Disse tal indikerer en ekstrem utilfredshed med det samlede marked for online shopping.

Se hvad de skal vælge af transportfirma

OK, gratis transportfirma fungerer; Hvad nu?

Er du endelig klar til at implementere gratis transportfirma i din online butik? Det er ikke nødvendigt at gå ind lige endnu. Prøv at indstille en gratis transportfirmasgrænse, eller test gratis transportfirma på et udvalgt antal produkter. Du ønsker måske også at udelukke gratis transportfirma på bestemte produkter, hæve priser overalt for at dække transportfirmasomkostninger og / eller implementere et opfyldelsescenter, så dine produkter er tættere på kunder og dermed billigere at sende.

Du har en masse muligheder og løsninger, du skal overveje, og selvom det kan virke afskrækkende, skal du huske dit overordnede mål: at øge salget! Når du tester implementeringen af ​​gratis transportfirma, skal du bruge dine resultater til at finjustere og justere din fremtidige politik for fri transportfirma og retur.

Men falder ikke bagud i den gratis transportfirmaspil. Forbrugerne vil kun fortsætte med at kræve mere, ikke mindre, så strategiser dine politikker i overensstemmelse hermed, hvis du vil have succes på et af de mest konkurrencedygtige markeder.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.