Trapper er værd at investerer i

traditionelle trapper

At have trapper bygget i dit hjem er et skræmmende perspektiv. Da der er så meget matematik involveret, er selv de mest enkle, traditionelle trapper bedst er overladt til eksperterne. Uanset om du vælger at gøre DIY eller få hjælp fra fagfolk, er der mange skridt til at træffe, og beslutninger skal træffes. Med den rigtige planlægning behøver det ikke at være overvældende. Du vil have helt nye trapper i dit hjem, før du ved af det.

Hvad vil du have?

Før du går til eksperterne, tag dig tid til at lave nogle undersøgelser. Se online på forskellige slags stilarter og farver. Er der et bestemt træ, der passer til dit hus? Ønsker du en udsmykket træbalustrade eller metalrækværk? Hvis du forstår, hvad du vil, vil du være i stand til at videresende dette til fagfolk. Dette vil gøre designen langt hurtigere.

Find det rigtige sted

Dette er en anden ting at overveje, før du taler med professionelle bygherrer – hvor du vil have dig til at gå. Hvor vil du have dem til at starte og slutte? Vil de være centrum for en grand indgang? Det er dog vigtigt, at du er åben for kompromis. Bygningsbestemmelser kan forbyde nogle ideer, og trindybde og bredde – eller stige og løbe – vil påvirke den endelige placering af dine nye trapper.

Trapper kan holde i mange år hvis du vælger noget godt træ

Kom i kontakt

Nu hvor du har overvejet, hvad du vil, er det tid til at sende gennem dine gulvplaner til eksperterne. Medtag billeder af stilarter, du elsker, samt den hårde placering af dine fremtidige trapper. Når en købsordre er modtaget, vil en officiel ordre blive anbragt. Dine bygherrer vil begynde med at måle dit hjem selv, inden projektet påbegyndes. Du bør tillade omkring fem uger mellem den endelige lokalitetsmål og installationen.

Vær forberedt på ændringer

Husk på, at det altid er meget nemmere og mere overkommeligt at ændre tingene tidligere i stedet for senere i processen. Selvom vi forstår, at ændringer i designet er nogle gange nødvendige, er det altid bedst at undgå dem for enhver pris, når du har logget af.

Find det rigtige træ til dine trapper

På dagen

Generelt, når designene er blevet godkendt, vil konstruktionen begynde på et særskilt sted. Så snart alle komponenter er klare, kan installationen begynde. Dette vil normalt finde sted inden for en dag, selvom større job kan sprede sig over et par dage. Sørg for at have alt, hvad du måske har brug for på dit hjem, du allerede har adgang til.

Når installationen er færdig, er du fri til at nyde din nye traditionelle trappe. En stor del af planlægningen for denne form for renovering er at forstå bygningen. Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer om processen, kontakt os, og vi vil sætte dit sind til ro.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.